Meivakantie: 5 staycation tips met kids!

26-04-2021 08:00

De meivakantie, je zou het bijna vergeten nu we al 5 weken onze dagen vullen met thuiswerken en homescholing. Je was al thuis, maar nu ben je ook vrij. Hoe je er ondanks alle maatregelen toch een fijne vakantie van kunt maken? Kixx is here to help! Met onderstaande tips & tricks beleef jij een gezellige en stijlvolle vakantie!

 

Het allerbeste aan die meivakantie als je het ons vraagt? 2 weken vrijaf van die spagaat tussen werk en de kids. En eindelijk eens de tijd om er voor te zorgen dat ze met goedgevulde kledingkasten de zomer in gaan. Met code SCHOOL15 shop je nu alles* uit de zomercollectie met maar liefst 15% korting. Kadootje van Kixx, voor jou. Juist nu.

1. Playa del casa

Met een opblaasbaar zwembad, een toffe tipitent of een fijne hangmat is jouw tuin the place to be deze meivakantie. Zwemkleding aan en gaan!

 

2. Film festival

Trek de meest comfortabele kleding uit de kast, maak zelf popcorn en snacks, schenk een verfrissend drankje in en kies samen (of om beurten) een film. Perfect voor een luie middag, als avondprogramma of op een regenachtige dag.

 

3. House party

Kies een fijne playlist via Spotify of YouTube, kleed je om in een feestelijke maar dansbare outfit en show je moves! Niets zo ontspannend en bevrijdend om samen te dansen én zingen. En ben je bang dat je buren het horen, doe het dan vooral binnen!

 

4. Picknick in eigen park

All you need is een kingsize kleedje, gesmeerde broodjes, en thermoskan met drinken en een paar zonnestralen. Geniet van het buiten zijn in eigen tuin of in het park in de buurt, als de ruimte en afstand dat toelaten.

 

5. Fabulous fotoshoot

Trek een outfit aan waarin je je op en top jezelf voelt en maak foto’s van elkaar. Nu een leuke activiteit, later een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd. En je zult zien dat ze zullen stralen: Want dat is wat je doet als je kunt laten zien wie je bent!

 

Hoe je het ook inricht, maak er iets van deze weken! Aan het weer zal het in ieder geval niet gaan liggen!