Nieuwe collectie Shoesme

30-09-2020 08:00

Aankomende week zal er vooral veel focus op schoenen liggen… want er is op dat gebied nou eenmaal heel veel leuks te delen met jullie… en wij trappen vandaag af met de nieuwe collectie van Shoesme!!! Die megaleuk is! Lees en kijk je gezellig mee?

 

Omdat de nieuwe collectie al een paar weekjes online staat, vragen we ons allereerst even af: ‘Heb jij al een kijkje genomen bij op de webshop van Shoesme?’ Of misschien heb je zelfs al een nieuw paar Shoesme schoenen aangeschaft? Vertel!! We zijn heel benieuwd!

 

De nieuwe wintercollectie van Shoesme staat in ieder geval online, en we zijn mega enthousiast! De collectie heeft de vertrouwde Shoesme uitstraling, maar er zijn wel een aantal hele toffe, vernieuwende modellen toegevoegd. Met de nieuwe collectie kunnen kinderen iig zeker weer lekker door de bladeren rennen en in de plassen springen. Dus kom maar op met de herfst!

 

Naast de megatoffe nieuwe sneakers en laarsjes met veel glitters is ook de animal print dit seizoen weer volop van de partij. Het moet gezegd worden: de animalprint blijft toch wel de grote trendsetter op mode en schoenen gebied! Ook Shoesme is al jaren fan van een goeie animalprint en dat is zeker terug te zien in de nieuwe collectie. Oooooh kiezen wordt lastig… zoveel leuks!

 

Dus onze tip: Ga snel even een kijkje nemen, en kies je favoriete schoen. We zullen de komende tijd ook onze favoriete schoenen delen hier! (Inclusief styling tips) Ohja, nog even goed om te weten voor alle mamma’s met “echte” kleintjes… De eerste schoentjes van Shoesme zijn gericht op het leren stappen en lopen. De schoentjes hebben vaak een stootneus of een kruiprand. En voor de grotere kids heeft Shoesme mooie sneakers of laarzen die gemakkelijk aan en uit kunnen doormiddel van de ritssluiting. Ik kan je uit ervaring zeggen: daar ga je heel blij van worden!

 

Style je outfit af met een paar coole sneakers of laarsjes. Laat je weten welke jouw favoriet zijn?