Pastels voor jongens zijn de verrassing deze herfst!

09-10-2020 08:00

Pastels voor jongens zijn de verrassing deze herfst!

Elk seizoen heeft zijn charme en zijn trendkleuren. Zijn bepaalde kleuren een vast gegeven, komen er ieder seizoen nieuwe tinten voor een frisse wind bij. Pastels voor jongens zijn de verrassing deze herfst.

 

Introduceerde wij eerder trendkleur lila, vandaag gaan we een stapje verder en breiden dit uit. De pastels in de jongenscollecties zijn dit seizoen namelijk erg goed vertegenwoordigd.

Denk hierbij niet alleen aan de zachte kleuren die je in de baby collecties terugziet. Hier wordt het mintgroen en zachtgrijs veelal met een donkere basiskleur gecombineerd. Dat is mooi als je van een klassieke uitstraling houdt. Die slaan wij vandaag over.

 

Poeder roze als kleur van een sweater, gecombineerd op een baggy vallende tapered jeans. T-shirt onder de sweater uit om die nonchalante, we hebben er niet ons best gedaan, look te creëren. Anders dan anders en zo leuk.

 

Maar ton sur ton oogt de pastelkleur in een outfit al even leuk. Een kleur terugzien in verschillende tinten geeft rust maar voorkomt dat het saai wordt.

 

Samenvoegen is ook nog een mogelijkheid. Combineer de pastels gewoon met elkaar. Mintgroen en zachtgeel gaan zo mooi samen. Broek net een kleurtoon donkerder doen en niets meer aan doen, outfit ready.

 

Juist bij een seizoen zoals de herfst kun je er niet omheen door deze zachte kleuren mooi met herfsttinten te blenden. Terracotta, bruin tinten of beige, samen gedragen met poederroze, mintgroen, zachtgeel en lila. Wij zijn er verliefd op!

Een makkelijke uitvalsweg bij pastels voor jongens is denim. Daar kun je nooit de mist mee ingaan. Al oogt denim blauw een beetje standaard, ook niets mis mee, maar wij vinden het juist leuk om out of the box te denken. Kies voor grijs of zwart denim. Maakt het net even eigenwijzer en spannender dan altijd maar blauw.

 

Benieuwd naar andere trends van dit seizoen? Lees dan ook eens Maak dit seizoen kennis met trendkleur lila.

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden!