Nieuw kidslabel: Pimsa

12-10-2020 08:00

Nieuw kidslabel: Pimsa

In september dit jaar werd er een nieuw kidslabel gelanceerd. Met Pimsa is er weer een ontzettend mooi merk beschikbaar gekomen. De eerste collectie heeft als thema Forest en we laten je vandaag één van de items zien.

 

De kleding van Pimsa is er voor kindjes in maat 50 t/m 104 en de eerste collectie is geïnspireerd door het thema Forest. Alle items in de collectie zijn voorzien van prints en tekstprints gebaseerd op dit thema.

 

Voor mini no. 3 hebben we een lichtblauwe sweater met fox print. De pasvorm is ontzettend mooi. En dan het materiaal…zo zacht! Dat valt niet alleen ons op. Zelf mini no. 3 aait over zijn nieuwe trui en zegt “lekker zacht”. Wij geloven direct dat het een heel comfy kledingstuk is.

 

Wij combineren de sweater hier met een zwarte legging met print. Blauw en zwart is echt een top combinatie! Maar eigenlijk past deze kleur blauw bij alle broekjes die we in de kast van mini no. 3 hebben liggen.

 

Maatinformatie
De sweater valt goed op maat. Mini no. 3 draagt hier maat 86/92 en hij is nu zo’n 89 cm lang.

 

Als jij deze sweater ook zo mooi vindt dan weet ik zeker dat je de hele wintercollectie van Pimsa te gek zult vinden. Van longsleeves tot broekjes en sweater dresses tot sweaters. Je vindt het allemaal in de webshop. Laat je ons weten welk item jouw favoriet is?