Armbanden

09-10-2021 08:00

Armbanden zijn niet alleen voor volwassenen en dat bewijzen wij door Lucardi’s collectie kinderarmbanden.

 

Geef jezelf een speciaal gevoel door een van de kinderarmbanden van Lucardi te kopen. Het is een perfect cadeautje die ze met trots gaan dragen. De blijdschap die je geeft aan jezelf, zal je hart laten smelten.

 

Wist je ook dat je een armband voor een baby of kind met naam kan laten maken door het plaatje te graveren?

 

Jongens willen op pappa lijken en een stoere stalen kinderarmband helpen daar extra aan bij! En meisjes dromen over prinsen en kastelen. Geef ze het gevoel een prinses te zijn door een schattige fantasiearmband met bijvoorbeeld hartjes te kopen.

 

Kinderarmbanden online bestellen

Heb je een stoere of schattige kinderarmband gevonden voor jezelf of voor een en wil hij/zij het gelijk al om doen? Dan is het tijd om te bestellen! Bij Lucardi gaat dat eenvoudig en snel. Stop je kinderarmbanden in de winkelmand en klik op bestellen. Nog even de gegevens invullen en verzenden maar! Laat je hem bij je thuis bezorgen of bij iemand anders op het adres? Lucardi bezorgt je pakketje waar jij dat wilt. Wil je de kinderarmbanden ruilen? Dat kan! Ruilen is in al onze filialen mogelijk. Is er iets mis en wil je retourneren? Ook dat gaat snel en gemakkelijk.

 

Je kunt bij Lucardi je nieuwe kinderarmbanden betalen via iDeal, Mastercard, VISA, Paypal, Afterpay en ook met de Fashioncheque en de Webshop GiftCard kun je bij Lucardi betalen.

 

Klik op jouw geslacht voor een overzicht met armbanden.