Bananen pannenkoeken
Categorie: Ontbijt Aantal: 12 stuks Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
3 eieren
2 bananen
Snufje kaneel
Klontje boter
Garnering:
Schijfjes banaan
Bosvruchten of ander fruit
Honing of stroop
Bereiding:
Prak met een vork de bananen zo fijn mogelijk. Klop met de vork de eieren en kaneel er door heen. Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep wat beslag er in.
Men heeft telkens 3 kleine pannenkoekjes per keer gebakken maar je kunt ook een grote pannenkoek maken. Wacht tot de pannenkoekjes beginnen te stollen en bruin worden van de onderkant en er belletjes aan de bovenzijde komen.
Draai ze dan door middel van een spatel voorzichtig om en bak ook de andere zijde bruin. Garneer ze met wat honing, stroop en eventueel wat fruit.
Tip: Wil je ze iets vullender maken, dan kun je ook wat havermout toevoegen aan het beslag. Ze zijn dan niet meer glutenvrij.