Black Friday Deals: Shoesme

21-11-2021 08:00

Het zal je vast niet ontgaan zijn: De Black Friday Deals vliegen je om de oren. We snappen dat het best een beetje veel is. Vinden we ook! Toch zitten er ook echt wel hele leuke en goede deals tussen. Deze week zullen we daarom zeker een paar fijne deals bij jullie onder de aandacht brengen via Kids Magazine en onze Instagram-account. Leuke deals voor jou en ons, maar natuurlijk vooral veel leuks gericht op de kids. Dit is altijd zo’n periode (met dank aan Sinterklaas) dat de centen eruit vliegen. Dus een paar mooie aanbiedingen kunnen we wel gebruiken, toch? We hebben al een aantal hele toffe deals gevonden bij onze content partners, en hebben ook nog wat extra kortingscodes kunnen regelen voor jullie, onze lieve trouwe volgers. Dus we zullen zeggen: Houd Kids Magazine dagelijks in de gaten, want dan mis je niks.

 

Babyschoentjes t/m tiener kinderschoenen deals!
Bij Kids Magazine doen ze dit jaar ook weer mee met de Black Friday deals en krijg je bovendien nog eens 10% procent extra korting bovenop de deal. Shoesme heeft naar aanloop van Black Friday elke dag al een hele leuke deal online staan op hun website. Mijn tip is daarom ook om deze pagina dagelijks te checken voor de nieuwste paartjes die zijn toegevoegd. Shoesme heeft een best wel uiteenlopende stijl kwa kinderschoenen, dus vind je de ene dag niets leuks, kom dan toch even terug de volgende dag, want een dag later vind je misschien wel dat leuke droompaar voor jezelf. Shoesme heeft kinderschoenen van babyschoentjes t/m tieners. TIP: Wist je trouwens dat ze tegenwoordig ook een veel ruimer assortiment hebben aan grote maten? De tijd dat Shoesme t/m maat 36 ging is voorbij. Voor Doutzen kunnen we dus ook nog goed slagen bij Shoesme. Yes!

 

Klein voorproefje, sneakpeek van de schoenen die eraan zitten te komen in de Shoesme Black Friday deals….en nog veel meer! Wij hebben gisteren ook al schoenen mogen ontvangen, die zie je niet hieronder, maar gaan we deze week even laten zien aan jullie op Instagram. En onze (tijdelijke) Poezemans was ook maar al te benieuwd naar de Shoesme Black Friday deal…

 

Dit is de link waarmee je direct naar de Shoesme dealspagina gaat.