De huidige trends op het gebied van lingerie

29-01-2020 22:14

Voor een mooie outfit die helemaal goed zit, is het ook belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan je ondergoed. Zo vormt de kleding zich beter om je lichaam. En ook al zie je er niets van, elke vrouw verdient het om dagelijks in een mooi setje ondergoed rond te lopen. Dat kan al heel veel goeds doen voor je uitstraling. Tegenwoordig kan je kiezen uit allerlei soorten ondergoed. Maar wat zijn nou de huidige trends op dit gebied?

 

Van huidskleur naar poeder

Elke vrouw heeft in haar garderobe een bh in huidskleur nodig. Zo schijnt je ondergoed niet door wanneer je bijvoorbeeld een wit jurkje of een outfit in een andere lichte kleur draagt. Maar sinds een tijdje is er ook een andere kleur beschikbaar die hetzelfde effect heeft, maar stukken mooier is. Dan hebben we het over ondergoed in poederkleur. Je zou deze kleur het beste kunnen omschrijven als heel zacht roze en geeft een zeer vrouwelijke uitstraling aan je ondergoed. Pak helemaal uit en kies voor een setje met poederkleur met veel kant.

Een sierlijke bralette

Heb je een kleinere cup en vind je de beugels in een bh niet heel erg prettig? Dan is er een zeer goede oplossing voor in de vorm van een bralette. Dit is een top in de vorm van een bh, gemaakt van een zachte stof. Deze top heeft geen voorgevormde cups, zoals een bh wel vaak heeft. Omdat een bralette heeft beugels en voorgevormde cups heeft, is dit kledingstuk niet geschikt om mee te gaan sporten. Het is meer een sierlijk kledingstuk, dan dat het je buste ondersteuning geeft. Een bralette wordt meestal gemaakt van zacht stof met veel kant. Hierdoor is het wel geschikt om bijvoorbeeld aan te trekken onder een jurk van kant. Of draag dit kledingstuk onder een mooi pak.

 

Fijne stoffen

Bij lingerie is het niet alleen belangrijk welke vorm het aan je lichaam geeft, maar ook hoe het aanvoelt op je huid. Want een setje kan wel heel mooi zijn, als het alleen maar schuurt langs je huid dan is daar eigenlijk niets comfortabels aan. Het meeste ondergoed wordt gemaakt van katoen, maar tegenwoordig is er ook lingerie verkrijgbaar in andere zachte stoffen. Denk hierbij aan velvet en satijn, maar ook ondergoed van bamboe zie je steeds meer. Wil je dat je ondergoed niet te zien is wanneer je strakke kleding draagt? Ga dan op zoek naar een naadloze variant. Om nieuwe ondergoed in te slaan hoef je niet de deur uit, tegenwoordig kan je ook heel eenvoudig lingerie online kopen.