De kleuren en trends van de zomercollecties 2021

01-06-2021 08:00

De kleuren en trends van de zomercollecties 2021

Deze zomer zijn er twee heel uitlopende trends in. De natural kant en juist de uitbundige kleuren. Tof om te zien hoe de merken de kleuren kiezen die bij hun passen en wat ze uitdragen.

 

CarlijnQ

UPDATE - CarlijnQ staat online en is vanaf nu hier te bestellen. Let op, beperkte voorraad! Er komt nog wel een drop 2. Stay tuned!

 

Carlijn laat je ook dit jaar niet vallen, als je op zoek bent naar toffe prints. De retro trend zie je terug en ook allover prints gecombineerd met denim is iets wat je veel terug zal zien.

 

De retro trend zie je ook terug in de modellen, sommige jurkjes, maar ook broeken doen je denken aan de goede oude tijd ;) De lijn heet dan ook niet voor niets: The good life!

Shop nu CarlijnQ

 

Ammehoela

Going natural! Daar gaat Ammehoela ook dit seizoen weer helemaal voor. Dit past goed bij de uitgangen van dit merk, die staan voor goed zorgen voor de aarde, vrede en happiness. Dit alles combineren ze met hippe stoffen, combinaties en ook met een knipoog naar retro.

  

Shop nu Ammehoela

 

Your Wishes

Your Wishes heeft dit seizoen wat ons betreft zichzelf overtroffen. De items zijn echt weer even wat anders dan de andere collecties. Zin in wat verfrissends en echt wat anders? Laat je dan verrassen door de mooie collectie.

 

Shop nu Your Wishes

 

Dirkje

Ook dit seizoen heeft Dirkje weer heel voor mooie setjes in allerlei mooie printjes en kleuren. Het fijne aan Dirkje is dat het altijd voor ieder wat wils heeft. Zo zijn er zachte en zoete setjes in mooi roze en blauwe tinten, maar er zijn ook altijd setjes die helemaal up-to-date en zijn voorzien van de nieuwste prints en kleuren.

Shop nu Dirkje

 

 Koko Noko 

We kunnen echt net wachten om de nieuwe items van Koko Noko aan je te laten zien. Onderstaande afbeeldingen geven je al een goed beeld, maar er is nog veel meer.

 

De aardetinten ga je zeker terugzien in de collectie, maar ook blauw en geel krijgen een hele mooie plek in toffe items.

 

Het merk is echt upcoming en wat ons betreft een blijvertje!

Shop nu Koko Noko