De nieuwe kinderschoenencollectie van Shoesme

20-03-2021 08:00

De nieuwe kinderschoenencollectie van Shoesme! Dat is er eentje waar we jullie altijd graag even over bijpraten. Shoesme is een ontzettend fijn kinderschoenenmerk, met schoenen voor baby's en kinderen die goed zijn voor hun voeten. Elke schoen heeft namelijk een stevig voetbed, en we vergeten nog wel eens hoe ontzettend belangrijk dit is. Een goed voetbed zorgt voor een betere ondersteuning van de voet en enkel, dat weer een positieve invloed heeft op de rest van het lichaam. Zoals de rug bijvoorbeeld! Tegenwoordig zijn we meer gefocust op hoe een kinderschoen eruit ziet, dan dat we dus vergeten dat de kwaliteit van het voetbed niet vergeten mag worden. Geinige woordspeling! Gelukkig denkt Shoesme ook aan de modetrends, en worden kwaliteit en looks, dus mooi met elkaar verbonden. Wat zijn dit lente- en zomerseizoen de modetrends die we terugzien in de kinderschoenencollectie van Shoesme? Wij zetten de kinderschoenentrends voor je op een rij:

 

1. PRINTS
Dit seizoen lijkt wel, hoe vrolijker des te beter! En daarom zien we extra veel prints. Niet alleen in kledingstukken zien we dit, maar ook in de kinderschoenen zien we dit terug. Wellicht een “antwoord” op de crisis, waarin veel somberte en zwaarte te voelen is, maar in kleding en kinderschoenen zoeken we lichtheid en vrolijkheid. Shoesme heeft geweldige kleurrijke modelletjes, met vrolijke printjes. Het kan niet anders, dan dat je hier blij van wordt!

2. CRAZY WILD
Word je al helemaal enthousiast van kleur en prints? En kan het jou niet vrolijk en gek genoeg? Dan is de nieuwe schoenencollectie van Go Bananas (Ja, het nieuwe kindje van Shoesme) helemaal on top of trend! We deelden op Kids Magazine al een blog met alle info en foto’s van   dit nieuwe k indersc hoenen merk,   maar willen je ook nog even bevestigen dat deze schoenen ook helemaal aansluiten op de trends.

3. DAD SNEAKERS
Een kindermodetrend naar ons hart! Zelf lopen we ook dagelijks op sneakers met een lekkere grote zool, en het idee dat deze trend ook ooit voorbij gaat, maakt ons nu al verdrietig hahaha! Wij willen dat dit blijft! Ook bij kinderen vinden we ”dad sneakers” zo gaaf staan!! Daarom zijn we extra blij dat Shoesme ook dit seizoen weer een paar hele toffe exemplaren heeft ontworpen. Wij kunnen niet wachten om kinderen hun looks af te stylen met één van deze schoenen… Wat vind jij van dit type kinderschoenen? Vertel!