De Vingino ByDanie zomercollectie is verkrijgbaar!

07-03-2021 08:00

De Vingino ByDanie zomercollectie is verkrijgbaar!

Yes, de Vingino ByDanie zomercollectie is verkrijgbaar! Vingino mag in haar handjes knijpen met zo'n styliste. Want met passie voor mode en volliefde is ook deze collectie weer een schot in de roos.

Vingino ByDanie zomercollectie

Vingino ByDanie zomercollectie

Summer it is en dat is aan alles af te lezen. Shorts, rokjes en t-shirts, Danie heeft overal aan gedacht. En het printje wat overal weer terug komt zien wij met alle liefde tegemoet. Want de panterprint staat centraal en wat houden wij daarvan! Weggewerkt in details of juist leopard all over, de Vingino ByDanie zomercollectie heeft the whole package. Ook heeft de uberstylist zich laten inspireren door vakantieplekken. Terug te zien in palmbomen, zonnige quotes en frisse kleuren. De ByDanie zomercollectie van Vingino is dus overal ter wereld een echte musthave en helemaal klaar om gedragen te worden!

 

Onze fave’s

Onze fave’s? By far spijkerjack Tuvalu, een echt zomeritem wat in elke GirlsCloset moet hangen. Mega hip door de gerafelde onderkant en te gekke print op de rug. Nu al draagbaar op stoere jeans of jogging, van de zomer helemaal hip over een maxidress. Uit de Tee’s kunnen wij niet kiezen. Zoals er op staat allemaal mix and match met de shorts, maar ook heel leuk met een ripped jeans of rok.

 

Reversible bomberjack

Last but not least nog een special shoutout naar het reversible bomberjack. Tof koraalrood en kobaltblauw, met aan beide voorkanten een subtiele applicatie en met rood aan de buitenkant een te gekke rug applicatie. En ohja, mag ik short Sylvie ook nog even noemen? Van joggingstof in basic grijs. De details niet te vergeten, want het tijgerkopje is te schattig en de bohemian bies helemaal hot. Alles te gek af te stylen met panter tasje Veliene. Die willen wij zelf ook wel dragen.

 

Shop Vingino ByDanie zomer 2021 >>HIER<<

Vingino ByDanie zomercollectieVingino ByDanie zomercollectieVingino ByDanie zomercollectieVingino ByDanie zomercollectieVingino ByDanie zomercollectie