Dit zijn de 9 grootste kinderkleding trends van 2021

24-10-2021 08:00

Als jij echt into trends bent, houd jij er waarschijnlijk ook van om jezelf leuk aan te kleden. Als je vriend of vriendin er van top tot teen on point uitziet, verdien jij dat net zo goed. Steek tijd in het stylen van je haren en besteed aandacht aan jouw outfit.

 

In 2021 zien we veel prints, zowel drukke als rustige. Het kleurenpalet komt overeen met de algemene modetrends en we zien veel sporty invloeden. De allerlaatste trend is de meest opvallende, vooral omdat merken hierop inspelen. Benieuwd? Klik verder om erachter te komen wat de negen grootste kinderkleding trends van 2021 zijn.

 

1. Prints

De kinderkleding trend van dit jaar zijn prints, prints en nog meer prints. Welke precies? Jungle- (net zoals in hun slaapkamer), hartjes-, fruit- en bloemenprints. Het liefste printje? Dat zijn madeliefjes!

2. Aardetinten

Het is niet moeilijk om erachter te komen wat precies de kindermode trends zijn dit jaar, kijk naar de modetrends in het algemeen. Welke kleuren zijn hot? Precies, aardetinten.

Overhemd met halsboordje bij hm.com

 

3. Pastelkleuren

En welke kleuren nog meer? Pastel! (Hoe schattig is deze pastelblauwe polo van de Zara?!)

4. Tie-dye

Tie-dye is ook een print die trendy is, voor ons en voor de kleintjes. Wij voorspellen voor de (nabije) toekomst nog meer jaren '70 invloeden.

5. Stippen

We zeiden toch dat prints hot zijn? Als jij de jungle print te uitbundig vindt dan is deze minimalistische stippenprint ook super leuk.

6. Strepen

Streepjes mogen altijd, overal en no matter the age!

Cold-shouldertop bij hm.com

 

7. Oversized

Hou je van een stoere look? Schaf dan wat kledingstukken een aantal maten te groot aan voor de oversized look. Je zult er na een tijdje nog steeds in passen!

 

8. Sporty

Alles wat te maken heeft met sport is een trend. Denk aan petten, baseball tees en basketbal shirts.

9. Zo moeder, zo dochter

Gecoördineerde outfits dragen is een super leuke trend als je het mij vraagt. Kledingmerken zoals Mango en H&M spelen hier graag op in met hun collecties Mum & Me en Mini Me.