Ecologische kindernagellaksetjes

03-10-2021 08:00

Ecologische kindernagellak setje

Kleine jongens en meisjes vinden het prachtig om hun nageltjes te lakken en natuurlijk wil je dat het op een zo natuurlijke manier kan. De/Het Moyra ecologische kindernagellaksetje(s) is/zijn vrij van schadelijke stoffen. Daardoor kunnen kinderen zelf hun nagels lakken want het is simpel te verwijderen met warm water en zeep. Tegenwoordig is het ook stoer voor jongens om bijvoorbeeld een nagel in een stoere kleur te lakken (of verven zoals we dat steeds vaker horen) en dat komt door de fantastische actie van nagellak-held Tijn.

Wat is er schadelijk aan gewone nagellak?

Lees maar eens op de achterkant van jouw nagellakpotje. De meeste schadelijke stoffen zijn formaldehyde, tolueen en dibutylftalaat. En dan hebben we het nog niet eens over de nagellak remover. Dat is een agressief goedje welke je buiten bereik van kinderen moet houden!

 

Kiddeaus ging op zoek naar een groen en goed alternatief.

 

Veilige ecologische kindernagellak

Gelukkig werden we benaderd door een klant, en na enig speurwerk kwamen we uiteindelijk uit bij een leverancier die voldoet aan de eisen van Kiddeau’s. De ecologische kindernagellak van Moyra is eco-friendly en is op waterbasis. Deze kindernagellak is niet giftig en geurloos en is makkelijk te verwijderen met warm water en zeep.

Ecologische kindernagellak setjes

In de webshop van Kiddeau's kom je deze ecologische kindernagellaksetjes tegen, via deze link hoef je zelfs niet verder te zoeken!

 

Heb je vragen? Contacteer de medewerkers van Kiddeau's. Ze staan je graag te woord. Appen mag ook natuurlijk!