Gevulde kersteieren met zalm

25-12-2021 08:00

Categorie: Hapjes   Aantal: 8 stuks   Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten:

4 eieren

1 el mayonaise

1 el Griekse yoghurt

1 snufje knoflookpoeder

1 snufje paprikapoeder

Zout en peper

1 plakje zalm

1 el granaatappelpitjes

Een paar takjes dille

 

Benodigdheden:

Spuitzak

 

Bereiding:

Kook de eieren hard in ongeveer 12 min. Laat de eieren goed schrikken. Pel de eieren en halveer de eitjes in de lengte. Haal het eigeel uit de eitjes en prak dit samen met de Griekse yoghurt en mayonaise.

Breng op smaak met peper, zout, knoflookpoeder en paprikapoeder. Voeg dit in een spuitzak en verdeel het eigeel over de binnenkant van de halve eitjes. Garneer met gerookte zalm, granaatappelpitjes en dille.