Herfstsalade met paddenstoelen

04-09-2021 08:00

Categorie: Bijgerechten   Aantal: 2 personen   Bereidingstijd: 20 minuten

 

Ingrediënten:

200 g champignons en/of paddenstoelen

2 sneetjes brood

50 g gorgonzola of roquefortkaas

Scheut balsamicoazijn

75 g rucolamelange

Handje cranberries

Olie of boter om mee te bakken

 

Bereiding:

Rooster het brood in een pan of broodrooster krokant en snijd in stukken. Snijd de paddenstoelen en champignons in plakjes en voeg toe aan een pan met wat olie of boter. Voeg ook een scheutje balsamicoazijn toe en bak ze ca. 5 min.

 

 

 

 

 

 

 

Verdeel ondertussen de sla over 2 borden of kommen. Steek het brood er tussen. Schep de gebakken champignons en paddenstoelen er op. Kruimel wat roquefort of gorgonzola er over. Bestrooi de herfstsalade met wat cranberries. Zowel lauwwarm als koud lekker.