Jippie! De bekende paardenshow CAVALLUNA komt naar Nederland!

08-12-2018 12:08

Categorie: Media                    Foto: Yasamin Varzideh, Redactie: Benjamin Varzideh

CAVALLUNA: zonder twijfel de bekendste en meest succesvolle show met paarden in Europa komt naar Nederland! Op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 zijn in Rotterdam Ahoy de mooiste paardenrassen te zien in de gloedjenieuwe show CAVALLUNA - World of Fantasy!

 

Onvergetelijk avontuur

Ga mee op een onvergetelijke reis waarin de jonge Tahin een fantasiewereld ontdekt waar al zijn wensen uitkomen! Tussen betoverende droomwouden en wonderlijke wezens ontmoet hij de megamooie Naia, met wie hij ook in de echte wereld wil zijn. Gaat dit hem lukken? Laat je verrassen tijdens de show! 

 

60 verschillende paarden

In de show zijn maar liefst 60 verschillende paarden uit de hele wereld te zien! Wauwie! De eigen karakters van alle soorten paarden maakt het extra bijzonder om er zoveel in één show te zien optreden. De ruiters laten de dieren spectaculaire rijkunsten uitvoeren en voeren zelf ook megamoeilijke acrobatiek uit. Zowel op de rug van de paarden als ernaast of zelfs onder de buik van het paard!  Licht, muziek, dans, kostuums en niet te vergeten natuurlijk de sterren van de show: de paarden zelf! Alles is tot in de puntjes verzorgd. 


Ga mee op een onvergetelijke reis! 

Meer informatie? Klik hier!