Kerst tulbandcake
Categorie: Bakrecepten Aantal: 12 personen Bereidingstijd: 15 minuten Oven- en afkoeltijd: 65 minuten
Ingrediënten:
1x Koopmans oud-Hollandse tulband cakemix
175 g boter
50 ml melk
4 eieren
1 zakje wit glazuur Dr. Oetker
Handje rode besjes
Takjes rozemarijn
Zilveren zachte parels
Poedersuiker
Benodigdheden:
Mixer
Tulband cakevorm
Bereiding:
Bereid de tulbandcake volgens de verpakking en laat hem afkoelen. Verwarm ondertussen de glazuur in een kom met heet water. Verdeel het glazuur over de cake en laat mooi hier en daar naar beneden druppen. Leg wat takjes rozemarijn er op en bestrooi met besjes, zilveren parels en poedersuiker.
Bewaar de cake op een droge en koele plek en dek af met folie. Je kunt ook de cake een dag van te voren bakken en de volgende dag versieren.