Kinderkleding trends voor de lente!

29-01-2020 22:30

Waarschijnlijk denkt iedereen er al aan, helemaal met dit lekkere weer van de afgelopen dagen, maar nog ongeveer twee maanden en de lente is alweer aangebroken, en dit is ook al wel te zien aan de nieuwe kleding in de winkels. Wij werden erg enthousiast van al die mooie kleuren en vormen, vooral voor de kinderkleding! Dus nog ongeveer twee maanden en dan is het officieel lente, met dit artikel willen wij alvast een voorproefje geven op de trends voor de kinderkleding die de komende maanden in de winkels komt te liggen.

 

Veel van ons hebben natuurlijk niet zoveel tijd om met de kinderen de stad door te slenteren en op zoek naar leuke kleertjes. Als werkende moeder bieden webshops de uitkomst. Een webshop die altijd leuke en stoere kinderkleding verkoopt is Olliewood. Olliewood heeft veel verschillende merken en is altijd up-to-date met de laatste trends op het gebied van kinderkleding. Voor meisjes kleding is Ninni Vi een erg populair merk. Dit Nederlandse designlabel staat bekend om stoere, sportieve, vrolijke én kleurrijke kleding. Voor de meisjes zien we vooral roezels en veel strepen deze lente terug komen.

 

Voor jongenskleding is Tumble n Dry altijd een heel erg leuke merk, wat ook verkrijgbaar is bij Olliewood. Dit is van origine ook een Nederlands merk, dat ongeveer 12 jaar geleden is opgericht om ook stoere en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve kids! Voor jongenskleding zijn de lente trends vooral gericht op gele en groene kleuren en voor echte stoere jongens is de army trend ook weer terug!

 

Daarnaast kun je bij Olliewood ook terecht voor babykleding. Fluweel en suède komen weer helemaal in, dit is natuurlijk erg comfortabel voor de kleintjes en voorziet ze van veel bewegingsvrijheid. Dus kijk vooral voor hippe en stoere babykleding zoals rompers, kruippakjes of een leuk bloesje bij Olliewood.