Kinderpetten

15-06-2021 08:00

Op de skatebaan, in het park of op de fiets… de kinderpet is onmisbaar als je jezelf wilt beschermen tegen te zon. Bovendien, kinderen en hun ouders zien graag een petje hun stijl en dagelijkse outfits doen opleuken!

 

Een states-mind met een headict kinderpet

Als je graag dezelfde pet draagt als zijn favoriete sporter of popster, dan kun je je lol op met het brede assortiment new era caps dat bij headict verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een new york yankees pet, met geborduurd ny logo. Deze authentieke Amerikaanse petten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen en kleurencombinaties. Je kunt ook nog kiezen voor een trucker pet met mesh op de achterkant, of met extra gebogen klep voor een nog sportievere look.

 

Op avontuur met een superheldenpet

Droom je van een campingtocht in het bos, tussen de wolven en beren, of juist ban intergalactische gevechten met zijn favoriete superhelden? Kies een kinderpet die bij jouw imago past en je ouders zullen je niet meer te hoeven blijven overtuigen dat je jouw pet moet dragen… veilig tegen de zonnenstralen zal je met plezier een brullende dino, het supermanlogo, of een print geïnspireerd op dragon ball of een andere film of strip!

Vind bij Headict de ideale pet voor jezelf, die bij jouw stijl als surfer, skater, sporter of rockster past, en geniet van heerlijke dagen buiten in de zon met de juiste bescherming!

 

Klik op jouw geslacht voor een overzicht met kinderpetten met korting.