Lunch wraps
Categorie: Lunch Aantal: 3 stuks Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
3 middelgrote wraps
1 avocado
2 stuks gegrilde paprika
3 handjes sla
2 el pijnboompitten
3 el Parmezaanse kaas
1 el citroensap
Snufje peper en zout
Materialen:
Bakplaat met bakpapier
Bereiding:
Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.
Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en verdeel over de wrap.
Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en ‘plak’ een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.
Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas.