Mini hamburgers met truffelmayonaise
Categorie: Hapjes Aantal: 6 stuks Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
350 g rundergehakt
1 ei
3 el paneermeel
Peper en zout
1 tl Italiaanse kruiden
½ el ketchup
6 mini (afbak)broodjes
Paar mooie blaadjes sla
Truffelmayonaise
6 cherrytomaatjes
Bereiding:
Kneed het gehakt, ei, paneermeel, peper, zout, ketchup en de Italiaanse kruiden door elkaar. Vorm er ongeveer 6 mooi hamburgertjes van. Bak ze in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar. Bak ondertussen de broodjes af in de oven.
Snijd de broodjes open. Verdeel wat sla over de onderste helft. Leg het hamburgertjes er op verdeel wat truffelmayonaise er over. Leg het bovenste stukje van het broodje erop en steek vast met een prikker met een cherrytomaatje.