Mini ijstaartjes stracciatella
Categorie: Nagerechten Aantal: 12 stuks Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 6 uur Invriezen: 4 uur
Ingrediënten:
½ blikje gecondenseerde melk
250 ml slagroom
50 g pure chocolade
120 g Bastogne koeken
120 g frambozen
40 g boter (gesmolten)
Benodigdheden:
Keukenmachine
Mixer
12 cupcakevormpjes
Bereiding:
Smelt de boter. Doe de koekjes in de keukenmachine en maal fijn. Meng met de gesmolten boter. Verdeel dit over de de bodem van de muffinvormpjes en druk aan. Zet in de vriezer.
Mix de slagroom en gecondenseerde melk lobbig. Pureer ongeveer de helft van de frambozen. Rasp de chocolade. Schep de snippers chocolade door de room (bewaar een beetje voor de garnering) samen met de gepureerde frambozen.
Neem de vormpjes uit de vriezer en vul ze met het roommengsel. Garneer met frambozen en een beetje chocolade en zet weer in de vriezer. Laat ze min. 6 uur opstijven.