Mini pizza met carpaccio
Categorie: Hapjes Aantal: 8 stuks Bereidingstijd: 15 minuten Oventijd: 12 minuten
Ingrediënten:
1x pizzadeeg mix a 450 g of (zelfgemaakt)
250 ml pizzasaus
100 g zongedroogde tomaten
4 el parmezaanse kaas
125 g carpaccio
60 g geraspte mozzarella
Een handje rucola
4 el pijnboompitjes
4 el truffelmayonaise
Bereiding:
Verwarm de oven op 220°C. Maak het deeg volgens de aanwijzingen van de verpakking of volgens het recept. Vorm vervolgens 8 kleine pizza’s van het deeg. Voeg op elke pizza een beetje van de pizzasaus toe en een beetje van de mozzarella en de pijnboompitten. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel over de mini pizza’s. Bak de pizza’s in ongeveer 12 min. gaar.
Haal de pizza’s uit de oven en verdeel hier vervolgens de carpaccio, Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise overheen.
Tip: Volgens de aanwijzingen van het pak pizzadeeg wordt er olie toegevoegd aan het deeg. Voor extra veel truffelsmaak kun je ook truffelolie toevoegen.