Mini pizza met carpaccio

28-12-2022 08:00

Categorie: Hapjes   Aantal: 8 stuks   Bereidingstijd: 15 minuten   Oventijd: 12 minuten

 

Ingrediënten:

1x pizzadeeg mix a 450 g of (zelfgemaakt)

250 ml pizzasaus

100 g zongedroogde tomaten

4 el parmezaanse kaas

125 g carpaccio

60 g geraspte mozzarella

Een handje rucola

4 el pijnboompitjes

4 el truffelmayonaise

 

Bereiding:

Verwarm de oven op 220°C. Maak het deeg volgens de aanwijzingen van de verpakking of volgens het recept. Vorm vervolgens 8 kleine pizza’s van het deeg. Voeg op elke pizza een beetje van de pizzasaus toe en een beetje van de mozzarella en de pijnboompitten. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel over de mini pizza’s. Bak de pizza’s in ongeveer 12 min. gaar.

Haal de pizza’s uit de oven en verdeel hier vervolgens de carpaccio, Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise overheen.

 

Tip: Volgens de aanwijzingen van het pak pizzadeeg wordt er olie toegevoegd aan het deeg. Voor extra veel truffelsmaak kun je ook truffelolie toevoegen.