New in: Zomerse slippers van Freedom Moses

09-05-2021 08:00

New in: Zomerse slippers van Freedom Moses

De ultieme vrijheid voor je voeten bij mooi weer: een fijn paar slippers! Met één beweging trek je ze aan of uit, ze zijn lekker luchtig en ook nog eens super comfortabel. Kortom: tel bovengenoemde facts bij elkaar op en je weet dat jij dit seizoen niet zonder kan. En best of all: deze zomer hebben we in de vorm van Freedom Moses een heel nieuw tof label op onze digitale plank liggen!

 

Meet Freedom Moses: creator van de hipste slippers van het moment! All the way from Tel Aviv, Israel, had dit merk geen toepasselijkere thuisbasis kunnen bedenken. En dan hangt er aan slippers van Freedom Moses ook nog eens zo’n fijn lijstje met voordelen, want slippers van Freedom Moses zijn gemaakt van gerecycled plastic, waterdicht, comfortabel en diervriendelijk en voldoen daarmee aan alle criteria die je voor een degelijk maar stylish paar slippers zou kunnen bedenken.

 

Moses does Summer 365 days a year

Daarnaast hebben slippers van Freedom Moses een heel lekker luchtje, en dat is best opmerkelijk voor een paar slippers!  Een frisse geur van melk en honing laat niet alleen de slippers, maar ook jouw voeten figuurlijk naar bloemetjes ruiken. Perfect voor avontuurlijke kindervoetjes dus! Enne, zoals alles met kinderen worden dingen vies. Dat hoort nu eenmaal bij groot worden. En de zomer: met strandsessies, zandkastelen, modderpoelen en watergevechten. Dus vlek op je slippers? No worries! Met een beetje water en zeep veeg je deze er zo vanaf.

 

Curious for more? Logisch! De fijnste slippers in de meest toffe kleuren en printjes check je hier!