Nieuw gelanceerd! Beach & Bandits 2021

07-04-2021 08:00

JAAAA! De nieuwe collectie van Beach & Bandits is gelanceerd. Al vanaf dag 1 zijn wij bij Kids Magazine super duper fan van dit mega gave UV kinderkledingmerk! Inmiddels is het daarom ook elk jaar rond deze tijd van het jaar een beetje feest wanneer de nieuwe collectie gelanceerd wordt. Elk jaar weer worden we opnieuw verrast door een nieuwe collectie die he-le-maal te gek is! Yes! Ook dit jaar worden wij er weer zoooo blij van!! Kijk en lees je mee? (Wij wensen je trouwens al veel succes met kiezen zometeen, dat zal namelijk niet makkelijk worden!)

 

Even voor diegenen die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met het UV kinderkleding merk Beach & Bandits, ik praat jullie even bij. Beach & Bandits (afkomstig uit Nederland, jaaa trots!!) bestaat uit zwemkleding met een beschermde factor van UPF50+. Dit betekent dat jij niet kan verbranden met deze kleding aan. Ik kan uit eigen ervaring als moeder vertellen, als je deze kleding eenmaal gebruikt op vakantie, dan wil je nooit meer anders. Tuurlijk moet je je kinderen nog steeds insmeren, maar op de plekken waar de UV kleding zit hoeft dit (bijna) niet en kun je echt zorgeloos een dag op het strand of aan het zwembad toeven zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verbranden. Helaas is Doutzen nu echt te groot geworden voor Beach & Bandits, Oliver draagt dit nog steeds en beiden hebben ze er dus al talloze vakanties plezier van gehad. En ik dus ook! Ik kan daarom Beach & Bandits aan iedereen aanraden!

 

De zwemkleding van Beach & Bandits heeft de volgende kenmerken: de kleding is UV-beschermend, comfortabel, lichtgewicht, ademend en sneldrogend.

 

Maar, ik als kindermode freak, wordt daarnaast ook nog eens onwijs blij van het modieuze karakter van Beach & Bandits! De gehele uitstraling van de UV kleding van Beach & Bandits is gewoon helemaal de bom. Beach & Bandits biedt je kids dus niet alleen optimale bescherming tegen de zon, maar geeft je kroost ook een fashionable look deze zomer! Beach & Bandits is een te gekke fashionable collectie, bestaande uit zomerse kleuren, eigenwijze teksten en vrolijke prints! Panterprintjes, regenboog kleuren, krabbetjes, zee sterren en coole statement teksten. Deze collectie heeft het allemaal! Bekijk snel jouw favoriete ” GOLDEN DAYS” items! En misschien is het nog wat voorbarig, maar ik wens je alvast een hele fijne en zonnige vakantie!

 

Klik hier om direct naar Beach & Bandits te gaan