Nieuwe kinderkleding

11-10-2021 08:00

Nieuwe kinderkleding
Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe outfits. Zeker als je zo snel groeit. Hier vind je de leukste items ontworpen naar de trends van het seizoen. Noppies kinderkleding is gemaakt van zachte materialen, voorzien van extra gemakken en handige details. Kinderen moeten namelijk onbezorgd naar school kunnen gaan en lekker buiten kunnen spelen.

 

Maten kinderkleding

Kinderen groeien snel en soms is het best lastig om dan te bepalen welke maat je het beste kan kopen. Bij aanvang van een nieuw seizoen koop je het liefst de items een beetje op de groei, zodat ze er zolang mogelijk plezier van hebben. Noppies controleert haar collecties op consistentie in de maatvoering en heeft tevens hiervoor een maattabel ontwikkeld. Je kunt daarom online gemakkelijk terugvinden welke maat bij de lengte en omvang van jezelf past. Shop kinderkleding online in de maten 116, 122, 128, 134, 140, 146 en 152.

 

Nieuwe kinderkleding wassen

Kinderkleding moet je vaak en veel wassen. Voor onze kinderkleding gebruiken we rijke stoffen en materialen van goede kwaliteit. In de labels van onze kleding staat aangegeven hoe je onze producten het beste kan wassen voor langdurig behoud. Wij raden altijd aan om kinderkleding eerst te wassen voordat je ze in gebruikt neemt. Kinderkleding bestel je gemakkelijk en veilig online bij Noppies.

 

Klik op jouw geslacht voor een overzicht met nieuwe kinderkleding.