Spinaziesalade met kaasschnitzel
Categorie: Hoofdgerechten Aantal: 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
100 g verse spinazie
250 g aardbeien
2 kaasschnitzels
1 el amandelschaafsel
125 g pasta
1/2 komkommer
1 mango
Dressing:
1 el citroensap
1 el honing
1 tl mosterd
2 el olijfolie
Snuf peper en zout
Bereiding:
Kook de pasta gaar in een pan met water. Snijd ondertussen de komkommer en mango in blokjes. Snijd ook de aardbeien in stukjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verhit een beetje olie of boter in een pan en bak de kaasschnitzels mooi goudbruin.
Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep hier wat komkommer, mango en aardbeien over. Besprenkel met de dressing. Leg de kaasschnitzel hierop en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de salade lauwwarm.