Stoere Braqeez sneakers voor stoere boys!

14-04-2021 08:00

Stoere Braqeez sneakers voor stoere boys!

En zo opeens ben je 10 jaar en veranderd niet alleen dat je leeftijd niet meer bestaat uit 1 cijfer, maar veranderd ook je hele gedrag, houding en vooral de smaak in kleding en schoenen. Nathan weet heel goed wat hij wel en vooral niet wilt.  Hij is nu namelijk 10 en voelt zich heel stoer. En bij een stoere jongen horen natuurlijk stoere en gemakkelijke Braqeez sneakers (rode sneakers).

 

Stoere Braqeez sneakers

Nathan vond zelf deze rode sneakers van Braqeez helemaal tof toen hij ze zag op de foto’s.  Toen ze binnenkwamen waren ze nog toffer dan op het plaatje.

 

De Braqeez sneakers zijn rood van kleur waardoor ze goed opvallen! In het hippe design wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Voor extra aantrekgemak hebben deze stoere sneakers zowel veters als een rits en de trendy bulky rubberzolen maken de kinderschoenen compleet.

Vet coole sneakers Nathan!

 

Materiaal van de sneakers

De sneakers zijn gemaakt van leer en mesh. Ze zijn gevoerd met neopreen en hebben een uitneembaar voetbed, waarmee je eenvoudig kan controleren of de kinderschoenen nog goed passen of dat het tijd wordt voor een paar nieuwe!

Zo in de hand zijn de schoenen best zwaar, maar daar merkt Nathan met lopen helemaal niks van. Hij geeft aan dat zijn nieuwe rode sneakers heerlijk lopen.

Handig: sneakers met rits

Wat hij vooral geweldig vindt, is de rits aan de zijkant. Want hij heeft een hekel aan veters strikken. Normaliter gaan zijn schoenen met een hoop gewring aan, zodat hij zijn veters niet opnieuw hoeft te strikken.

 

Maar nu met de rits erbij is dat niet meer nodig en blijven deze gegarandeerd langer mooi aan de achterkant.

Belangrijk: de neus van de schoen

De neuzen zijn vrij hard en stevig, wat ervoor zal zorgen dat er minder snel deuken in komen.

 

En dan heb ik het vooral tijdens dat potje voetbal op school of buiten op straat en dat ze op elkaars tenen gaan staan.

Pasvorm en de juiste schoenmaat

Nathan draagt maat 37 in deze sneakers genaamd Gio Genna en ze gaan van maat 31 t/m 38 Ze vallen goed op maat.

 

Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Zodat je precies kan zien welke maat jij nodig hebt.