Stoere meiden sneakers: AIR MAX 90 FlyEase

15-03-2021 08:00

Stoere meiden sneakers: AIR MAX 90 FlyEase

Dat wij meiden gek zijn op schoenen zijn, hoeven we jou niet uit te leggen. Grote kans dat jij, net als wij, een behoorlijke schoenentic hebt en je verzameling waarschijnlijk net zo groot is als die van ons. Het verbaasd ons niets dat waarschijnlijk je dochter ook al een verzameling kinderschoenen en stoere meiden sneakers in de kast heeft staan van heb ik jou daar. Maak maar alvast plaats voor een nieuw paar, want vanaf vandaag brengt NIKE het nieuwste model uit: de NIKE Air Max 90 FlyEase.

  

Nike Air Max 90 FlyEase

Al sinds 1987 lopen we weg op Nike Air Max sneakers en geef ons eens ongelijk! Deze lichtgewicht sneakers zijn zo comfy dat je ze draagt als pantoffels en ze zijn altijd hip en trendy. Bij een jeans, onder een jurkje en bij je sweatpants, het kan allemaal.  En vanaf vandaag heeft NIKE weer iets nieuws: de nieuwe NIKE Air Max 90 FlyEase; Wat ons betreft is dit dé revolutie in sneakerland.

 

De nieuwe AIR MAX 90 FlyEase sneakers bevatten een slimme methode waarmee je heel eenvoudig in je schoenen stapt. Door de achterkant naar beneden te drukken stap je zo je schoenen in. GEWELDIG!

 

Bekijk het filmpje hier

Stoere meiden sneakers

Ook het uitdoen van deze sneakers gaat heel eenvoudig. Met je tenen druk je heel eenvoudig de plastic hak naar beneden en zo kun je de schoen in no time uitdoen. Ideaal voor ongeduldige kinderen en volwassenen. Want deze nieuwe Nike sneakers zijn niet alleen gemaakt voor kinderen. Nee hoor, voor volwassenen zijn zo ook verkrijgbaar. Dus nu kun je samen met je dochter gaan twinnen in dezelfde stoere meiden sneakers. Cool!

Favoriete meiden sneakers

Nike Viste Lite sneakers

Zwarte Air Force sneakers

Nike mesh sneakers

Nike Air Max 270

Witte Nike Renew Element sneakers

Roze Air Max

Nike Air Max 90 FlyEase

Air Jordan 12 retro

Bekijk ook de jongens in Nike Air Max 90 FlyEase > >