Tortilla muffins
Categorie: Lunch Aantal: 8 stuks Bereidingstijd: 45 minuten Wachttijd: 30 minuten
Ingrediënten:
12 mini tortilla wraps (bv van Mesa Mexicana)
12 eieren
180 ml halfvolle melk
100 g geraspte kaas
1 rode paprika
1 lente-ui
Snuf peper en zout
Olijfolie (om in te vetten)
Materialen:
Muffinbakblik
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinbakvorm in met wat olijfolie en vul ieder vakje met een mini wrap. Doe dit voorzichtig om scheuren in de wraps zoveel mogelijk te voorkomen. Kluts de eieren in een kom en voeg hier de melk aan toe. Klop dit tot een glad geheel.
Snijd de lente-ui en paprika in kleine stukjes en voeg deze samen met de helft van de geraspte kaas toe aan het eiermengsel. Vul iedere vakje van de muffinvorm met het eiermengsel en zet de bakvorm in de oven. Haal hem na 20 min. eruit, strooi de andere helft van de geraspte kaas over de muffins en zet hem nog eens in de oven voor 5 min.