Verlengd tot maart: Tweede ticket halve prijs voor The Lion King

08-12-2018 14:12

Categorie: Aanbiedingen                    Foto: Marika Delaux, Redactie: Amir Mohammad Ashofteh

Beleef de Koning der Musicals met het hele gezin of met vrienden. The Lion King is het wereldwijde theatersucces over hoop, avontuur, moed en liefde. Bovendien boek je tot en met 21 maart je 2e ticket voor de helft van de prijs, nu ook te boeken in de kerstvakantie. Decemberactie: Bestel tot en met 31 december tickets en maak kans op een hotelovernachting in de buurt van het theater.

 

Bestel hier je tickets.

 

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

 

Winnaar 'Publieksprijs Beste Musical 2017'

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, jong talent in de hoofdrollen en hits als ‘Can You Feel The Love Tonight’, ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’ zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

 

Decemberactie

Heb je ook zo’n zin om er even tussenuit te zijn? Trakteer jezelf (of anderen) dan op een sfeervol avondje uit en maak kans op een hotelovernachting. Reserveer tot en met 31 december musicalkaarten en je maakt kans op een overnachting in een van de Accor hotels in de buurt van het theater. Er worden maar liefst 50 prijzen willekeurig verdeeld onder de winnaars, dus waar wacht je nog op?*

  • Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
  • Prijs: vanaf 48,60 euro, inclusief 6,85 euro servicekosten per ticket en exclusief 1,80 euro transactiekosten & maximaal 3,50 euro verzendkosten per bestelling. Geldig voor rang 1 en 2, op basis van beschikbaarheid
  • Wanneer: geselecteerde shows tot en met 31 maart 2019
  • Bestel hier je tickets
 
 
 

 

 

*Winnaars worden op 11 januari 2019 bekend gemaakt op theaterclub.nl/decemberactie. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je in de maand december een van de Theaterclub.nl voorstellingen boekt voor 2 personen. Elke winnaar ontvangt de prijs: een hotel overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting in een van de Accor hotels (Ibis, Mercure of Novotel). De gewonnen hotel overnachting zal in de stad zijn waar hij/zij een voorstelling heeft geboekt, op de datum van de voorstelling.