Spelletjes

Speel gratis spelletjes. Klik of op de foto of op de link ernaast om het spelletje te spelen. De nieuwste en leukste spelletjes speel je online op www.kidsmagazinehilversum.nl.

 

   2018 Voetbalcupgevoel

 Ridders en Diamanten

 Vuurjongen en Watermeisje 1

 Vuurjongen en Watermeisje 2

 Vuurjongen en Watermeisje 3

   Vuurjongen en Watermeisje 4

Sudoku

Het doel van Sudoku is om een 9x9-raster met cijfers in te vullen, zodat elke kolom, rij en 3x3-sectie de getallen tussen 1 en 9 bevat. Aan het begin van het spel zal het 9x9-raster enkele van de ingevulde vierkanten hebben ingevuld. Het is jouw taak om logica te gebruiken om de ontbrekende cijfers in te vullen en het raster te voltooien. Vergeet niet dat een zet niet correct is als:

 

  • Elke rij meer dan één van hetzelfde nummer van 1 tot 9 bevat
  • Elke kolom meer dan één van hetzelfde nummer van 1 tot 9 bevat
  • Elk 3x3 raster meer dan één van hetzelfde nummer van 1 tot 9 bevat

 

Niveau's:

  

Figurensudoku

Het doel is om alle figuren in alle lege cellen in te vullen zodanig dat elk figuur slechts eenmaal in een kolom (verticaal), in een rij (horizontaal) en in een blok (3x3 cellen) voorkomt. Als je de figurensudoku hebt opgelost, stuur dan een scan op met je geraden figurensudoku op naar  info@kidsmagazinehilversum.nl  en je ontvangt binnen 24 uur een diploma in je e-mailadres binnen met daarin het aantal procent goedgeplaatste figuren en een cijfer.

 

Avatar: De Legende van Aang

 SpongeBob SquarePants 

IQ puzzels

Ben je er helemaal klaar voor om je hersenen eens stevig te laten werken? Dan zijn IQ puzzels de perfecte uitdagingen voor jou. De logische denkoefeningen, hersenbrekers en wiskundige vraagstukken bieden je hersenen training en uitdaging.

 

Niveau   1

Niveau   2

Niveau   3

Niveau   4

Niveau   5

Niveau   6

Niveau   7

Niveau   8

Niveau   9

Niveau 10

Niveau 11

Niveau 12

QuizzTime!

Maak je klaar! QuizzTime! is een quiz die onze hersenen en kennis traint om de vragen te beantwoorden. Er zijn 10 vragen voor jou per categorie! Deze game is perfect voor jou die je hersenen en kennis wilt leren en trainen.