Oliebollen met MonChou en kersen
Categorie: Hapjes Aantal: 10 stuks Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten:
½ x basisrecept oliebollen (of kant en klaar)
200 g MonChou (op kamertemperatuur)
2 el melk
3 el poedersuiker
1 blik vlaaifruit kersen
Bereiding:
Bereid de oliebollen. Heb je kant en klare oliebollen gekocht? Dan kun je deze van tevoren ca. 20 sec. opwarmen in de magnetron of een paar min. in de oven.
Meng de MonChou met de melk en poedersuiker tot een romig mengsel.
Snijd de oliebollen open. Besmeer een helft met het MonChou mengsel en schep er een beetje vlaaifruit kersen op. Leg de andere helft van oliebol erop.
Doe dit met alle oliebollen en leg ze op een schaal.
Bestrooi ze met wat extra poedersuiker en serveer direct.
Tip: Je kunt voor dit gerecht zowel oliebollen met of zonder krenten gebruiken. Met beide is dit heerlijk.